close

Yksinkertaisia ​​turvallisuusvinkkejä, jotka kaikkien tulisi tietää

  Ihmiset käyttävät vuosia omaisuuden rakentamiseen. He työskentelevät ahkerasti varallisuuden keräämiseksi, ja kun he lopulta tekevät, he tuskin nauttivat siitä, mihin ovat työskennelleet. Syyt? He huolehtivat jatkuvasti siitä, mitä heillä on. Jotkut joutuvat lopulta häikäilemättömien murtovarkaiden uhreiksi, jotka tunkeutuvat kotiinsa poissa ollessaan ja tekevät kaiken irti. Joten miten lähdet lomalle ja nautit rauhasta, että kaikki kotona on turvallista? Se on yksinkertaista, todella. Sinun ei tarvitse käyttää uutta omaisuutta sähköaiteisiin ja hälytysjärjestelmiin. Harkitse ensin ilmeisiä käytännön vinkkejä.

  Keskustele paikallisten lainvalvojien kanssa

  No, se kuulostaa hektiseltä ja jopa kohtuuttomalta, mutta ei ole! Ilmoita paikalliselle poliisilaitokselle, että olet poissa jonkin aikaa. Se paranee, jos asut porteilla. Ilmoita vain turvallisuushenkilöstölle, ettet ole siellä pitkään aikaan. Jos he huomaavat jotain tavallista ollessasi poissa, he toimivat ja ilmoittavat sinulle mitä tapahtuu.

  Luo illuusio siitä, että joku on lähellä

  Pyydä ystävääsi tai naapuriasi pysäköimään autonsa ajamisesi tietä yöksi tai kahdeksi. Parempi vielä, jätä heille avaimet ja pyydä heitä jättämään valot palaamaan jonkin aikaa yöllä. Jos voit pyytää heitä ylläpitämään puutarhasi puutarhaa tai nurmikkoa, vielä parempi!

  Älä jätä vihjeitä

  Murtovarkaat voivat helposti kertoa, ettei kukaan ole lähellä katsomalla, mitä kotisi ulkopuolella tapahtuu. Tässä mielessä varmista, että kotiovellesi ei tule sanomalehtiä joka aamu. Soita vain sanomalehtien levitysosastollesi ja pyydä heitä lopettamaan toimitus, kunnes olet palannut.

  Kerro kourallinen olinpaikastasi

  Voi olla houkuttelevaa kertoa kaikille, etteivät ole pitkään aikaan. Vastusta kiusausta. Älä edes julkaise sosiaalista mediaa, ennen kuin olet palannut. Et voi koskaan tietää kuka käyttää tietoja väärin ja välittää murtovarkaille.

    Damek Abby

    The author Damek Abby