close

Viisi suurinta vinkkiä Edmonton-kotisi myymiseen nopeammin

  Kun myyt kotiasi, sinun ei pitäisi koskaan tyytyä pidempään markkinointijaksoon kuin sinun on. Ostajan löytäminen mahdollisimman lyhyessä ajassa voi auttaa sinua ansaitsemaan enemmän rahaa myynnistä. Tässä on viisi kaikkien aikojen suurinta vinkkiä kodin nopeampaan myyntiin.
  Vinkki # 1. Ammattimainen puhdistus
  Ajattele vain kerrosten pyyhkimistä ja puutarhan siistimistä. Ammattimainen puhdistus voi auttaa muuttamaan kodiasi ilman, että sinun tarvitsee tehdä kalliita parannuksia. Sisällä laastin puhdistus saa laatat kimaltelemaan. Ulkopuolella, kun katosi, ajotieltä tai polkuja painepestävä nokka tuo pinnat takaisin uusiin olosuhteisiin. Erityisiä alueita, joihin puhdistusaineet keskittyvät, ovat laastien välinen laasti, seinien lika ja kokolattiamatto. Laasti on tunnetusti vaikea puhdistaa, kun taas lika voi vähentää kotiisi arvoa. Matot näyttävät upouudelta, kun ammattilainen on ne puhdistanut kuumavesiuuttolaitteella. Maksa niin paljon kotisi puhdistamista tällä tavalla kuin sinulla on varaa.
  Vinkki # 2. Hämmentävä
  Kun kotisi on siististi siistitty, seuraava tehtäväsi pitäisi olla kotiisi kotiuttaminen. Sinun on luotava “tyhjä kangas” potentiaalisille ostajille auttamaan heitä kuvittelemaan itsensä kotonasi. Siistissä kodissa, joka on täynnä nuppia ja sotkua, vähennetään kodin houkuttelevuutta. Valitettavasti tavaroiden nyrkkeily ja säilyttäminen autotallissa, parvella, kellarissa tai kaapissa voivat olla haitallisia. Harkitse kohtuuhintaisia ​​itsesäilytystiloja, joissa säilytät sotkua. Tämä antaa kotiisi näyttelytilan ilmeen ja auttaa sinua löytämään ostajan nopeammin.
  Vinkki # 3. Henkistä kotisi
  Lemmikkien tarvikkeet ja lasten lelut voivat olla todellinen sammutus ostajille. Jokainen dollari, jonka kulutat kodin yksilöimiseen, on todellinen sijoitus ja auttaa sinua myymään kotisi nopeammin. Henkilökohtaistaminen sisältää perhekuvien poistamisen; lemmikkieläinten sängyt ja lasten leikkivälineet. Tämä auttaa maksimoimaan kodin neliömetrin ja houkuttelemaan potentiaalisia ostajia. Harkitse tässä vaiheessa kodin alueiden sisustamista neutraaleilla väreillä. Seinien maalaus valkoiseksi tai kermanväriseksi voi tehdä ihmeitä kotiisi.
  Vinkki # 4. Määritä huoneesi
  Kun koti on siististi puhdistettu ja persoonaton, voit lavastaa kodin maksimoidaksesi sen ulkonäön. Ajattele laatikon ulkopuolella ja aseta huoneet maksimaaliseen vaikutukseen. Voit käyttää kotisi alueita uudelleen eri käyttötarkoituksiin. Esimerkiksi, jos sinulla on valmis kellari, jota et koskaan käytä, voit asettaa sen olohuoneeksi tai ruokasaliksi. Valmistunut ullakko voidaan määritellä uudelleen makuuhuoneeksi tai kotitoimistoksi.
  Vinkki # 5. Tarkista myyntihintasi
  Suurin syy kodien epäonnistumiseen on väärä hinnoittelu. Yleisimmin on kyse siitä, että ostajat hinnoittelevat kotejaan enemmän kuin heidän arvoisiaan ovat. Kokeneet kiinteistönvälittäjät laskevat optimaaliset hinnat Edmontonin kodeille käyttämällä MLS: ää ja heidän tuntemustaan ​​paikallisista markkinoista. Oikea hinta auttaa luomaan kilpailevia tarjouksia ja auttaa kotiasi myymään nopeammin.
  Johtopäätös
  Mitä näistä ideoista olet kokeillut? Mikä toimi sinulle? Kerro meille ja jätä kysymys tai kommentti alle!

    Damek Abby

    The author Damek Abby