close

Strategiat, jotka eivät linkitä ansaitsemista ja joiden käyttö tulisi lopettaa

  Linkkien ansaitseminen on tällä hetkellä iso hakusana SEO: ssä, ja sitä pidetään parhaana tapana luoda linkkejä, joita Google arvostaa. Kuten otsikosta käy ilmi, tämä tarkoittaa työskentelemistä linkkien parissa ja tapojen löytämistä linkkien saamiseksi kunnollisilla, tärkeillä sivustoilla. Se tarkoittaa myös lopettaa halpojen linkkien saaminen, joita kukaan ei aio koskaan tarkastella …
  Joten ehkä paras tapa aloittaa nollaaminen linkkien ansaitsemalla tarkoittaa, on tarkastella joitain asioita, joita se ei todellakaan ole. Tämä sisältää:
  • Lähetys linkkihakemistoihin – Tämä vaatii täysin nolla työtä, eikä nykyään kukaan todellakaan käytä hakemistoja etsimiensä sivujen löytämiseen. Kaiken kaikkiaan tämä on yksi halvimmista ja arvottomimmista tavoista luoda linkkejä tänään, joten älä tuhlaa aikaa sen kanssa. Se on tarkoitettu pienemmille markkinoijille …
  • Linkin vaihto – Tämä kuoli kauan sitten. Jos joku on halukas vaihtamaan linkin kanssasi, hänen sivustollaan ei selvästikään ole niin paljon auktoriteettia kuin sinun, eikä se sen takia ole sinulle niin arvokas. Se on helppo tehdä, eikä se tarkoita, että jompikumpi osapuoli olisi pitänyt julkaisemansa linkin todella hyödyllisenä.
  • Alistaminen sisältömaatiloille – tämä on toinen, joka kuoli kuolemaansa jonkin aikaa sitten. Nykyään linkin käyttäminen sisältötilalla on todella huono verkkosivustosi sijoitukselle ja voi saada rangaistuksen. Ja kyllä, eZine Articlein kaltaiset sivustot ovat oikeastaan ​​vain sisältötiloja. Myöskään Squidoo ei ole paljon parempi … Jos he ovat halukkaita julkaisemaan sisältösi ilman, että ihminen toimittaja tarkistaa sen ensin, sillä ei ole mitään hyötyä sinulle.
  • Maksetut linkit – Maksulliset linkit vievät sinut arvokkaalle verkkosivustolle. Itse asiassa on mahdollista päättää maksaa linkkiprofiilistasi sen sijaan, että työskentelisit sen puolesta, eikä ole mitään keinoa, että Google voisi havaita jokaista maksettua linkkiä. Toisaalta taas, jos et jää kiinni, voit joutua saamaan sivustosi paljon vaivaa ja kumoamaan kaiken kovan työn. Voit luottaa siihen, että blogin omistaja on hienovarainen, ja sinun on tehtävä paljon työtä löytääksesi oikeanlaisen sisällön luonnollisen näköiselle linkille. Kaiken kaikkiaan sinun on parempi välttää kokonaan maksettuja linkkejä kokonaan.
  • Kommenttien roskaposti – Jos haluat esimerkin linkistä, joka on helppo rakentaa, älä etsi kommentteja muissa blogeissa, joissa on linkki sivustoosi. Tämä on uskomaton läpinäkyvä tapa yrittää rakentaa luonnottoman näköisiä linkkejä, ja jos Googlen algoritmeilla on lainkaan aivoja, he vain alentavat melkein kaikki näistä. Ja jos käytät bottia näiden linkkien lähettämiseen … niin voit myös maalata suuren kohteen selällesi …
  Yksi linkki voi tehdä kaiken eron
  Tarkoituksena on etsiä linkkejä, joista Google välittää, ja se tarkoittaa ihmisten välisten linkkien löytämistä. Tämä tarkoittaa todella verkostoitumista kapealla olevien ihmisten kanssa ja mahdollisuuksien löytämistä. Jos saat oikean sivuston, yksi linkki voi todella tehdä kaiken eron. Jos sinulla on sivusto esimerkiksi <a  kehyksetöntä lasista suihkuovea varten </a>, työskentelemällä linkin saamiseksi parhaaseen vammaisyhteisöön tulisi ole strategiasi – et lähetä roskapostia henkilökohtaisessa blogissasi ja lähetä hakemistoja.

    Damek Abby

    The author Damek Abby