close

Selvitä, kuinka voit ansaita tuloja tietokoneen korjauksesta

  Tietokoneiden ja kannettavien korjausliiketoiminta on parantunut viimeisen kymmenen vuoden aikana, kun yksityishenkilöt ostavat tietokoneita yksityisiin ja yritystarkoituksiin. Tietokoneiden korjaus sisältää monia palveluita ohjelmistojen asennuksesta tietokoneen näppäimistöjen ja myös laskentalaitteiden korjaamiseen.

  Jos olet pätevä kannettavan tietokoneen tai tietokoneen käyttäjä, jolla on vahva maine ongelmanratkaisussa, saatat haluta muuntaa intohimosi teknologiaan menestyväksi yritykseksi. Niin kauan kuin tietokoneita on, tarvitaan kannettavia tai tietokoneita tukevia työntekijöitä, ja jos sinulla on välttämättömät kyvyt, saatat pystyä ansaitsemaan erinomaisen toimeentulon auttamalla ihmisiä nykyään korjaamaan tietokoneen ongelmia.

  Tee perusteellinen itsearviointi kannettavan tietokoneen tai tietokoneesi asiantuntemuksesta ja mieti, kuinka voit muuttaa nämä ominaisuudet liiketoimintasuunnitelmaksi. Jos ratkaiset jatkuvasti ystävien ja sukulaisten tietokoneongelmia, saatat haluta auttaa yhteisösi jäseniä korjaamaan henkilökohtaisia tietokoneitaan, poistamaan tietokoneviruksia ja päivittämään tietokoneitaan. Jos haluat mieluummin tehdä omia ratkaisuja, saatat haluta perustaa yrityksen, jossa otat ei-toivotut tietokonekoneet ja myyt korjatut järjestelmät.

  Tutki paikallista markkinapaikkaa löytääksesi parhaat tarpeet. Jos kaupungissasi on useita pieniä yrityksiä, ne eivät välttämättä työllistä sitoutunutta IT-henkilöstöä. Voit soittaa näiden yritysten omistajille ja tarjoutua tietokoneavustajana. Voit käyttää näitä kannettavia tietokoneita etänä käyttämällä sovellusta, kuten Siirry omaan tietokoneeseen, tai voit suorittaa tarvittavat ratkaisut suoraan.

  Laita mainos yhteisölehtesi luokiteltuun osioon. Useissa alueellisissa aikakauslehdissä on erityinen osa tietokoneille ja tietokonelaitteille. Voit käyttää tätä tietokoneosiota mainostaaksesi palveluitasi naapurustossasi.

  Tilaa käyntikortteja ja jaa niitä kaikkialle, erityisesti yhteisöyritysten omistajille. Sosiaalinen verkostoituminen on yhtä tärkeää yritysten omistajille kuin ammatinhakijoille, etkä tiedä, ketkä ystävä- ja työtovereistasi saattavat tarvita apua tietokoneen kanssa.

  Pidä kykysi ajan tasalla. Teknologian toimiala muuttuu nopeasti, joten on tärkeää, että sinulla on kykysi ajan tasalla. On olemassa useita edullisia strategioita uusimpien ohjelmistojen ja laitteistojen saamiseksi, mukaan lukien liittyminen beta-etusistiksi joka kerta, kun aivan uudentyyppinen Windows saapuu. Voit jopa rekisteröityä useiden tietokonelaitteiden ja oheislaitteiden valmistajien tuotteiden testaajaksi.

  Markkinoi tuotteitasi ja palveluitasi. Suullinen markkinointi ja mainonta on halvinta ja tehokkainta, mutta jos se on pieni vaihtoehto sinulle, kokeile mainontaa ja markkinointia verkkosivustolla, paikallisen television tai painettujen mainosten kautta tai esitteiden jakamista. Varmista, että asiakkaasi ymmärtävät, miksi he vaativat palveluitasi ja mitä aiot tehdä heidän hyväkseen, mikä on ylivoimaista, nopeampaa tai halvempaa kuin kilpailijasi.

    Damek Abby

    The author Damek Abby