close

Paidat painatuksella on liikelahjojen kestosuosikki

  Yrityslahja on suosittu tapa muistaa ja kiittää asiakkaita ja työntekijöitä hyvästä yhteistyöstä. Mainoslahjoja on markkinoilla monenlaisia, joista erilaiset vaatetukset ovat erittäin suosittuja. Paidat painatuksella sopivat moneen eri tarkoitukseen ja niitä myy esimerkiksi Axon Profile. Tämä artikkeli on sponsoroitu. 

  Painettuja vaatteita voi tilata eri malleilla ja niitä on saatavilla esimerkiksi t-paitoina, neuleina ja huppareina. Ne toimivat erinomaisena tapana saada näkyvyyttä yritykselle. Ne lisäävät myös yhteenkuuluvuuden tunnetta esimerkiksi työntekijöiden keskuudessa. Täältä saat kaikki neuleet painatuksella ja voit vertailla eri vaihtoehtoja helposti oman makusi mukaan. 

  Miksi harkita painettuja paitoja?

  Paidat painatuksella toimivat hyvänä liikelahjana monesta syystä. Ne ovat ensinnäkin erittäin käytännöllisiä ja lähes kaikki pystyvät käyttämään niitä. Jos tyyli ja materiaali on valittu oikein, ne sopivat sekä naisille että miehille, vauvasta vaariin. 

  Axon Profil tarjoaa laajan valikoiman erilaisia mainos- ja yrityslahjoja ja valikoimaan kuuluu muun muassa erilaiset paidat painatuksella. Verkkokauppa myy paitoja eri tyyleillä ja väreissä. Niiden tarjonnassa on tuotteita useilta eri tavaramerkeiltä. 

  Laajasta valikoimasta huolimatta oma suosikki on helppo löytää ja sen voi mutkattomasti muokata sopivaksi yrityksen tai mainostajan profiiliin. Olipa hakusessa ylellinen, muodikas tai urheilullinen paita, löytyvät kaikki hienot mallit Axon Profilesta. Ehtoja ja ominaisuuksia voi järjestää monella tapaa ja oman suosikin voi valikoida esimerkiksi värin, materiaalin ja sertifikaattien mukaan. 

  Miten valita sopivin paita?

  Axon Profilen valikoima on erittäin laaja, johon kuuluu lukuisia eri tuotteita. Valikoima on suunnattu ensisijaisesti mainos-, liike- ja yrityslahjoiksi ja valittavana löytyy esimerkiksi kyniä, mukeja ja vaatteita. Mainospaitojen valintaa helpottaakseen Axon Profile on jakanut valikoimansa kolmeen ryhmään: huppareihin, neuleisiin ja collegepaitoihin.

  Suosituin vaatekategoria on huppari, josta klassikkoa edusta huppari mahataskulla. Vetoketjullinen huppari on myös suosittu. Sporttisempaa henkeä saa collegepaidoista. Ne ovat rentoja ja niitä voi käyttää vapaa-aikana. Rennomassa työyhteisössä ne sopivat myös mukaviksi työvaatteiksi. Kenties paras vaihtoehto niiden käyttö etätyöpäivinä. Hupparit ovat nykyisin erittäin trendikkäitä ja vaikuttavat olevan erityisesti nuorten suosiossa. 

  Axon Profilelta voi tilata myös neulepaitoja omalla, halutulla logolla. Ne huokuvat hienomaa ja ylellisempää mielikuvaa ja niitä tarjotaan joko kulmikkaalla v-aukolla tai pyöreämmällä kaula-aukolla. Neulepaitoja voi käyttää esimerkiksi kauluspaidan kanssa ja ne kustomoidaan yleensä brodeerauksella. 

  Axon Profilen vuosien kokemus

  Axon Profil perustettiin vuonna 2006 ja se on myynyt siitä lähtien tuhansittain mainos- ja yrityslahjoja ympäri Eurooppaa. Asiakkaina ovat olleet sekä pieniä että suuria yrityksiä, jotka haluavat saada näkyvyyttä helposti ja tehokkaasti. 

  Ydintavoitteena on alusta lähtien ollut mullistaa mainostuotteisiin liittyvät ostomenetelmät ja tähän on pyritty muun muassa luomalla sujuva tilauspalvelu. Axon Profil halusi luoda helppokäyttöisen ja inspiroivan verkkokaupan, jota he itsekin käyttäisivät. Tavoitteisiin on päästy ja verkkokauppaa käyttävät lukuisat eri yritykset, myös Suomessa. 

    Damek Abby

    The author Damek Abby