close

Ota hieman painoa hartioiltasi ajaessasi 5 upean Android-sovelluksen avulla

  Onko sinun vaikeaa päästä autopyörän taakse? Tiedän, että tiellä on paljon asioita, jotka voivat turhauttaa sinua, mutta tarkista nämä sovellukset, jos haluat tavan ottaa osa painosta harteiltasi ja voit nauttia ajamisesta paljon enemmän.

  INRIX XD -liikenne

  Kun ajat töihin aamulla, olen varma, että et välitä millä teillä sinun on ajettava ympäriinsä niin kauan kuin saavut sinne mahdollisimman nopeasti. Mitä teet, jos tavallisella reitillä on valtava ruuhka? Sinulla ei ole edes aavistustakaan, että se on siellä, ennen kuin rullaat sadan auton taakse, ellet ole tätä sovellusta puhelimessasi. Se auttaa sinua esittämällä sinulle kartan, jolla on nopein tapa ajaa missä tahansa tällä hetkellä tiellä olevan liikenteen perusteella.

  TomTom Yhdysvallat ja Kanada

  Aikana hyvinä aikoina TomTom myi hyviä satelliittinavigointijärjestelmiä, mutta nyt heillä on laadukas sovellus, jonka voit ladata Android-puhelimeesi. Yksi sovelluksen parhaista osista on tiedot, joita saat, vaikka et olisikaan yhteydessä Internetiin. Lyön vetoa, että ajoittain ajetaan tietämättömästi yrittäen selvittää mihin suuntaan mennä, koska et aina aja samoilla alueilla koko ajan, mutta kun sinulla on tämä sovellus, sinut ohjataan määränpäähän helposti .

  DriveScribe

  Jos opit vain ajamaan, on hienoa, että valmentaja etsii sinua edes testin läpäisemisen jälkeen. Se, että hankit lisenssin, ei tarkoita, ettet koskaan tee virheitä, ja ne saattavat päätyä kalliiksi. Lataa DriveScribe puhelimeesi ja se ilmoittaa sinulle, kun olet tehnyt virheitä, kun olet saavuttanut määränpääsi. Se myös estää sinua käyttämästä puhelintasi ajon aikana, jotta et poimi mitään huonoja tapoja liian aikaisin.

  Parkopedian pysäköinti

  Pysäköintipaikkoja on miljoonia ympäri maailmaa, mutta vain koska ne ovat käytettävissä, se ei tarkoita sitä, että sinulla on mitään mahdollisuuksia löytää niitä. Milloin viimeksi käytit ikäisiä ajaessasi yrittäessäsi löytää sopivan paikan pysäköidäsi autosi? Parkopedia-pysäköinti näyttää sinulle kaikki paikat, joihin voit pysäköidä, kartalla ja löydät lähimmän vapaan paikan, tai jos matkustat jonnekin, voit etukäteen päättää mihin haluat päätyä.

  Kytkindemo

  Kun opit ajamaan yhtä vaikeimmista asioista päästäksesi ympäriinsä, on käyttää kytkintä oikein. On helppo laittaa jalka lattialle ja nopeuttaa moottoritietä, mutta yrittää käynnistää auto mäellä pyörimättä taaksepäin on hieman vaikeampi. Voit käyttää tätä sovellusta selvittääksesi, kuinka kytkintä käytetään oikein katsomalla interaktiivisia animaatioita, tai jos satut olemaan ajo-opettaja, on myös hienoa, että puhelimessasi on näyttää opiskelijoille, kun he näyttävät hämmentyneiltä.

    Damek Abby

    The author Damek Abby