close

Lopeta sekoittaminen ja pyri tulemaan kunnolliseksi ja terveeksi viiden suuren sovelluksen avulla

  Lopulta huomaat, että olet tuhlannut liikaa aikaa sekoittamiseen, kun sinun olisi pitänyt yrittää parantaa terveyttäsi. Onneksi ei ole koskaan liian myöhäistä aloittaa, eikä se ole edes vaikeaa nykyään sovellusten avulla, jotka voivat auttaa sinua. Jos etsit parhaita kokeilemaan ensin, tässä on valikoima niistä, joista varmasti nautit.

  Porkkana Fit

  Kun sinulla ei ole tarpeeksi aikaa liikuntaa, koska elämäsi vaikeutuu, sinun tulisi kääntyä Porkkana Fit. Se antaa sinulle rangaistuksen 7 minuutin harjoittelusta, joka jättää sinut tuntemaan, ettet voi liikkua, mutta ne ovat erittäin tehokkaita ja näet hyviä tuloksia. Pystyt seuraamaan laihtumistasi sovelluksen sisällä, mutta ole varovainen, koska jos et osu tavoitteisiisi, sovellus vihastuu ja se alkaa hulluksi sinuun siinä toivossa, että yrität kovemmin tulevaisuudessa.

  Argus

  Joskus on helpompaa saavuttaa tietyt asiat elämässä, kun sinulla on tietoa käytettävissäsi, koska ei tunnu siltä, ​​että tönäisit pimeässä. Juuri tämän saat, kun sinulla on Argus puhelimessasi, kun pystyt seuraamaan kaikkea, mikä tarkoittaa, että tiedät, mitä sinun on tehtävä parantaaksesi jotain. Se ei keskity vain liikuntaan, koska sen avulla voit seurata myös unta, vedenottoa ja yleistä päivittäistä toimintaa.

  GAIN Fitness

  Jos et ole koskaan asettanut jalkaa kuntosalin painoalueelle ennen kuin se voi varmasti olla pelottavaa, koska tunnet olosi paikoilleen, kun kaikki muut tietävät mitä tekevät. GAIN Fitness auttaa lievittämään kipujasi ja antaa sinulle itseluottamusta kävellä painoalueelle nostettuna päätäsi, koska se opettaa sinua suorittamaan jokaisen harjoituksen etukäteen. Se antaa sinulle jopa tiettyjä harjoituksia, joita sinun on seurattava, jotta taataan, että todella edistyt sen sijaan, että vain sekaisin.

  Cody

  Jokaisen, joka haluaa kuntoaan samalla kun hankkii virtuaalisia ystäviä, tulee ladata Cody. Kun aloitat ystävystymisen verkkoyhteisön kanssa, voit nähdä, mitä kaikki muut tekevät, ja voit jakaa harjoituksia ja vinkkejä keskenään. Joskus on vaikea vetää ystävää kuntosalille auttamaan sinua, joten tukeva online-kunto-yhteisö on seuraavaksi paras asia. Voit myös käyttää sovellusta seuraamaan edistymistäsi kun suoritat tiettyä harjoittelua.

  Strava juoksu ja pyöräily

  Jos olet ulkona juoksemassa joitain polkuja pitkin tai lyöt tieä kiinteällä vaihteella varustetulla polkupyörälläsi, saatat haluta lisätä haastetta. Normaalien tapojen sijaan haastat itsesi, jos olisit yksin, voit käyttää Strava-sovellusta yhteydenpitoon muiden juoksijoiden ja pyöräilijöiden kanssa haastamaan heidät. Sinun tarvitsee vain seurata tiettyjä reittejä, joita muut ihmiset ovat aiemmin käyttäneet, ja voit yrittää taistella tiesi ylöspäin tulostaulukossa nähdäksesi, miten vertailet kaikkiin muihin, jotka haluavat saada asentajaa.

    Damek Abby

    The author Damek Abby