close

Kuinka Ethernet-kaapelisi vaikuttaa Internetin nopeuteen

  Internet-yhteyksien osalta luotettavan yritys- tai kotiverkon luominen ei ole helppoa. Prosessi sisältää monia asioita, minkä vuoksi sinun on valittava parhaat teknikot työn suorittamiseksi. Mutta kaukana teknikoista on kaapeliongelma. Minkä Ethernet-kaapelin sinun pitäisi valita? Lue lisää saadaksesi tietää!

  Cat5e-Ethernet-kaapeli

  Se pystyy käsittelemään helposti jopa 100 Mbps nopeuden, mikä on enemmän kuin tarpeeksi tavalliselle Internet-käyttäjälle. Se voi myös tarjota käyttäjälle alennettuja ylikuulumistasoja. Toisin sanoen voit olla varma pienemmistä signaalihäiriöistä, vaikka kaapeli on niputettu muiden kaapeleiden joukkoon. Kaapelin avulla signaalin heikkenemisen ja signaalin vuotamisen mahdollisuudet ovat vähäiset. Kaapeli on siis ihanteellinen ihmisille, jotka etsivät perusasetuksia.

  Cat6-Ethernet-kaapeli

  Se pystyy toimimaan kaksoisnopeudella Cat5e. Tämä selittää, miksi siitä on tullut alan standardi, kun tarvitaan suuria tiedonsiirtonopeuksia ja suuria nopeuksia. Suuremmasta nopeudesta huolimatta kaapelia ei voida asentaa pitkiä pituuksia. 100 metrin ylittäminen heikentää suorituskykyä ja heikentää signaalia. Tehostimet ja adapterit voivat kuitenkin korjata ongelman helposti.

  Kaapeleiden käyttö

  Molemmat kaapelit käyttävät neljää paria kierrettyjä kuparilangoja, jotka on suojattu runsaalla kumieristeellä. He käyttävät myös identtisiä liittimiä. Huomaa, että kaapeleita asennettaessa suojauksen on oltava UV-suojattu. Tämä johtuu siitä, että suojaus voi vahingoittaa kaapeleita altistuessaan auringonvalolle. Teknikkosi auttaa sinua ymmärtämään enemmän oikeasta kaapelista koti- tai toimistoverkkosi johdotustarpeisiin. Hän arvioi ensin tarpeesi, sitten nopeudesta, pituudesta ja keskustelun tarpeista riippuen teknikko tunnistaa sinulle parhaiten sopivan kaapelin.

    Damek Abby

    The author Damek Abby