close

Kolme parasta vinkkiä yritystapahtuman perustamiseen

  Olitpa suuren yrityksen tai pienen pomo, on hyvä pitää vuosittainen yritysillallinen / illallinen ja tanssi-ilta. Tämä on päivä, jolloin henkilökuntasi voi rentoutua, vähentää stressiä ja jopa saada palkintoja ja palkkioita kovasta työstään! Monet yritykset yhdistävät yritystapahtuman illallis- ja tanssi-illan kanssa, toisin sanoen henkilökunta kutsutaan yritysillalliselle, pelaamaan pelejä ja tapahtuman lopussa palkintoja omistautumisestaan ​​ja suorituksestaan ​​tehtäviinsä! Jos aiot järjestää sellaisen pian, tässä on joitain vinkkejä siitä, miten voit perustaa yritystapahtuman.

  Sijainti ja ajoitus

  Valitse sijainti, joka on kaikkien ulottuvilla, ja anna ohjeita siitä, miten sinne pääsee! On vielä parempi, jos pystyt pitämään sitä yrityksesi juhlasalissa. Sopivia ajoituksia varten yritä aloittaa tapahtuma noin klo 18 ja lopettaa se noin klo 22 arkipäivisin, ellei sitä pidetä perjantai-iltana!

  Ruoka

  No, se riippuu osallistuvien ihmisten määrästä sekä tapahtumaan osoitetusta budjetista. Se riippuu myös siitä, onko ruoka buffet-tyylinen vai kolmen ruokalajin ateria. On noloa, jos ei ole tarpeeksi ruokaa kiertämiseen; se on myös tuhlausta, jos tilataan liikaa ruokaa. Suunnittele hyvin ja keskustele tarvittavista annoksista selvästi asiaankuuluvien catering-yritysten kanssa.

  Palkintojenjakotilaisuus

  Tärkein osa tapahtumaa on kohta, jossa pomot ja johto kiittävät, palkitsevat ja tunnustavat henkilökuntaa, joka on osoittanut omistautumistaan ​​työssään ja osoittanut hyvää suoritusta. Nämä työntekijöiden tunnustamispalkinnot voivat olla mitaleja, palkintoja tai lahjoja. Varmista, että kaikki palkinnot ovat läsnä ja käsitelty, ja lajittele ne tavalla, joka liittyy palkintojen esittelyyn. Tällä tavalla palkinnon voittaja ei saa viivyttää palkinnon vastaanottamista.

    Damek Abby

    The author Damek Abby