close

Kolme parasta tapaa palkita työntekijän suorituskyky ja omistautuminen

  Olitpa monen miljoonan dollarin yrityksen tai vain pienen yrityksen pomo, henkilöstösi ohjaa yritystäsi, myy tuotteita tai tarjoaa palveluja asiakkaille. Jotkut henkilökunnat lähtevät yrityksestä muutaman vuoden kuluttua, kun taas toiset vain tekevät työn vaatiman. Aina on kuitenkin vain harvat valitut, jotka ovat olleet yrityksen kanssa pitkään, omistautuneet työhönsä ja tuottaneet erinomaista palvelua ja suorituskykyä. Nämä esikunnat rakastavat varmasti tunnustusta työstään. Loppujen lopuksi pienet asiat laskevat. Tässä on kolme parasta asiaa palkita työntekijän suorituskyky ja omistautuminen!

  Yrityspalkinnot ja lahjat

  Voit osoittaa, että välität ja arvostat henkilöstön omistautumista ja hyvää suorituskykyä. Tutki yrityspalkintojen ja lahjojen saamista, yksinkertaisesti sanottuna, voit olla yhteydessä mitalia ja palkintoja myyvään yritykseen ja tutkia yrityksen saamista painamaan henkilöstön nimi yhdelle näistä. Konkreettinen palkinto muistuttaa henkilökuntaa siitä, että hänen omistautumistaan ​​tunnustetaan.

  Palkinto

  Voit myös miettiä, antaako henkilöstösi palkkion, se voi olla pieni palkkio, kuten paketti päivittäistavarakuponkeja ahkeralle työntekijälle, tai iso palkkio, kuten kaikki kustannukset maksettu matka Balille työntekijälle, jonka erinomainen suorituskyky on nettoutti yritykselle miljoonia dollareita myyntiä ja voittoja.

  Ylennys

  Joillekin työntekijöille mikään ei tee heistä onnellisempia kuin ylennyksen saaminen. Se osoittaa, että heidän työnsä ja ponnistelunsa tunnustetaan, ja ylennys antaa heille mahdollisuuden parantua edelleen. Voit myös päättää antaa työntekijälle palkankorotuksia ja taputtaa häntä hänen vahvasta suorituksestaan ​​ja omistautumisestaan!

    Damek Abby

    The author Damek Abby