close

lokakuu 2020

Aloita nyt käyttämällä näitä 5 upeaa tekniikkaa ja päädy kauniiseen vartaloon ensi kesänä

Tiedän, että et voi tehdä mitään voimakkaita muutoksia kehoosi ennen kuin kesä päättyy tänä vuonna, mutta nyt on täydellinen aika alkaa yrittää kuntoa, koska ensi kesänä näytät upealta. Vaikein osa on tietysti aloittaminen, joten auttaaksemme sinua etsimme joitain taktiikoita, joita voit käyttää pakottaaksesi itsesi aloittamaan liikuntaa useammin.

Tee jotain, josta nautit

Tämä on ilmeisin asia maailmassa, mutta kun joku ajattelee kuntoaan alkavansa, he ajattelevat pitkiä ajoja joka aamu tai kovia istuntoja juoksumatolla. Voit todella kuntoilla tekemällä jotain, josta nautit, ja kun rakastat tekemääsi, et halua luopua siitä. Tee itsellesi palvelus ja kirjoita noin 10 fyysistä asiaa, joista olet kiinnostunut, ja kokeile niitä kaikkia, kunnes löydät yhden asian, josta pystyt helposti riippuvaiseksi.

Tee talosi kunnossa

Poltat paljon kaloreita puhdistaessasi kotiasi, joten jos teet sitä useammin, päädyt puhtaampaan kotiin ja litteään vatsaan. Voit jopa toteuttaa paljon pieniä DIY-hankkeita, mikä auttaa sinua myös kuluttamaan paljon kaloreita. Jos et voi ajatella mitään, mitä haluat tehdä kodillasi, voit siirtyä puutarhaan ja puuttua viidakkoosi. Ehkä voit alkaa kasvattaa vihanneksia, koska ne ovat terveellisiä, ja sinun on ponnisteltava niiden kasvattamiseksi.

Rakenna oma kuntosali

Jos haluat nostaa painoja, mutta et halua mennä kuntosalille, voit aina rakentaa oman pesäsi kotiin. Onko sinulla kellarissa tilaa varata se kuntosalilla? On helpompaa rullata sängystä ja kuntosalille kuin ajaa paikalliseen kuntokeskukseen. Jos sinulla ei ole rahaa mennä keräämään suuria tukkeja ja renkaita, voit rakentaa oman vanhan koulun kuntosalin puutarhaan. Mahdollisuudet ovat rajattomat, eikä sinun tarvitse paljon rahaa aloittaaksesi.

Lopeta television katselu

Yksi suurimmista syistä siihen, miksi ihmiset ovat kelvottomia, on se, että he istuvat television ääressä katsomassa koko yön. Ota pistoke televisiosta äläkä kytke sitä takaisin. Jos haluat hemmotella itseäsi, voit kytkeä sen kerran viikossa. Jos sinulla ei ole televisiota katsomaan, sinun on pakko tehdä muita asioita ja sinusta tulee fyysisesti aktiivisempi. Jonkin ajan kuluttua tästä tulee tapa, ja sinun kannattaa kävellä fyysisten asioiden tekemisestä sen sijaan, että makaisit jalkojesi kanssa koko yön.

Aloita oppituntien ottaminen

Kuntosalilla käynti voi olla haaste useimmille ihmisille, koska sinun on löydettävä motivaatio mennä ja tehdä kaikki yksin, mutta se on erilainen, kun otat luokkia, koska tunnet olevasi velvollinen osallistumaan. Uintitunnit ovat hyvä esimerkki siitä, että saat kunnon samalla kun opit uuden taiton, tai voit ehkä osallistua MMA-luokkiin, jos haluat jotain fyysistä. Valitse vain jotain, jonka haluat oppia, ja sen pitäisi antaa sinulle tarvitsemasi ylimääräinen motivaatio.

Aika lentää sisään

Älä lykkää sitä, koska ensi kesä on vielä vuoden päässä, koska pääset paljon parempiin tuloksiin, jos aloitat nyt. Asiat, joista olemme puhuneet, auttavat sinua, mutta sinun on silti työskenneltävä kovasti, koska suuri runko ei tule helposti. Tiedän, että voit tehdä sen ja sinun on vain otettava ensimmäinen askel mahdollisimman pian.

read more