close

syyskuu 2020

Jotkut mielenkiintoisimmista tavoista, joilla tekniikka muuttaa liiketoimintaa lähitulevaisuudessa

Voi olla joskus helppoa ottaa tekniikka itsestäänselvyytenä ja unohtaa kuinka paljon kaikki on muuttunut sen jälkeen kun Internetistä tuli osa elämäämme. Vaikka emme aina ajattele sitä esimerkiksi, tekniikka on mullistanut liiketoiminnan ja muuttanut sitä sadalla voimakkaalla tavalla. Suuri osa liiketoiminnasta on nyt olemassa esimerkiksi kokonaan verkossa, ja on syntynyt kokonaan uusia liiketoimintamalleja, joita ei olisi voinut koskaan ennen olla.
Mutta nämä muutokset ovat edelleen kohtalaisen lieviä, kun verrataan niitä tuleviin väistämättömiin muutoksiin. Uusia tekniikoita kehitetään edelleen koko ajan, ja niillä on valtavat vaikutukset siihen, miten aiomme jatkaa liiketoimintaa. Lue ja katsomme joitain suurimpia tapoja, joilla tekniikka todennäköisesti muuttaa liiketoimintaa lähitulevaisuudessa.
Drones
Tässä on esimerkki aivan kulman takana: Amazon on jo alkanut tarkastella droonien käyttöä tuotteidensa toimittamiseksi. Tämä tarkoittaa, että teoriassa he voisivat toimittaa esineitä sinä päivänä ja jopa toimittaa ne sinulle, kun et ole kotona. Jos tämä onnistuu, muiden yritysten on noudatettava esimerkkiä. Janoinen kun vaeltaa vuorten läpi? Tilaa juomasi puhelimellasi, ja drone saattaa pudottaa sen tunnin kuluessa!
3D-tulostimet
3D-tulostus on jo muuttanut monia yrityksiä, samoin kuin digitaalinen valmistus ja tilaustulostus. Nykyään pienellä aloittelijalla tai jopa yksittäisellä yrittäjällä on melkein yhtä paljon mahdollisuuksia kuin myyntimahdollisuuksien luominen myydyimmälle tuotteelle, eikä markkinoille pääsyn esteistä ole mitään, mitä aiemmin oli, eikä mikään tavallisista yleiskustannuksista ja investoinnit.
Mutta 3D-tulostustekniikka on tällä hetkellä vielä lapsenkengissään, ja tulevaisuudessa voimme odottaa, että on mahdollista tulostaa paljon monimutkaisempia ja monipuolisempia tuotteita. Ja kun ihmiset alkavat ostaa 3D-tulostimia kotiin, näemme skenaarion, jossa kuluttajilla on omat tuotantokapasiteettinsa.
Sitten pöydän tai tuolin ostaminen voi tarkoittaa tiedoston lataamista ja omien materiaalien toimittamista pikemminkin kuin fyysisen esineen ostamista. Sitten pelikenttä on todella tasainen, ja mielikuvitus ja tekninen taito trumputtavat kaiken pääoman.
Virtuaalitodellisuus
Virtuaalitodellisuus on tekniikka, joka saa paljon huomiota tällä hetkellä Occulus Riftin ansiosta. Vaikka kyseinen laite on suunnattu pääasiassa pelaamiseen, VR: n mahdolliset käytöt ylittävät sen. Sen sijaan, että etsit esimerkiksi >, saatat jonain päivänä tavata kollegasi virtuaalitilassa ”. Liu’uta vain VR-kuulokkeet ja kytke päälle liikkeensiirtolaitteisto, niin voit olla vuorovaikutuksessa henkilöstön ja virtuaalitiedostojen kanssa ikään kuin olisit samassa huoneessa samalla kun käytät pilvipalvelua. Paitsi että tämä parantaa huomattavasti työn kulkua, se melkein poistaa työmatkan!

read more