close

elokuu 2020

Joitakin PPC-tappajavinkkejä, jotka sinun on tiedettävä nyt!

Oman Google AdWords -kampanjan suorittaminen on erinomainen tapa saada oma tuotemerkkisi ihmisille, joilla on merkitystä. Mutta jotta ponnistelusi laskisivat, on joitain erittäin hienoja vinkkejä, jotka voivat auttaa enemmän kuin voit kuvitella. Yhtä lailla voit tehdä myös päinvastoin jättämällä huomiotta joitain perussääntöjä. Siksi sadat pienet ja keskisuuret yritykset maksavat melko paljon rahaa PPC-yrityksille sen sijaan, että kokeilevat sitä itse. Tämä on kaikki hyvin, jos sinulla on kohtuullinen katto yleiskustannuksillesi, mutta entä ne pienyritykset, joilla ei ole paljon varaa? No, älä huoli liikaa, koska meillä on täällä vinkkejä, jotka ovat puhdasta PPC-kultaa, ja sitten joitain!
Tarjous
On melko tavallista, että pienet yritykset ovat jonkin verran säästöisiä avainsanojen hinnoittelussa, ja sillä on järkevää. Koska kuka terveellä mielellään maksaisi enemmän kuin pitäisi, saadakseen potentiaaliset asiakkaat napsauttamaan samaa ilmoitusta. Mutta entä jos ottaisit erilaisen kannan muutokseen? Lisää vielä 25% tavalliseen hintatarjoukseesi, varsinkin kun markkinat näyttävät olevan tulvissa vastaavilla ilmoituksilla, ja katso kuinka nuo omenat näyttävät aamulla.
Uudelleenmarkkinointi
Jos alat ajatella seuraavaa kampanjaa nykyisen käynnissä ollessa käynnissä, voit yleensä tehdä tilaa uusille mainosominaisuuksille, jotka houkuttelevat entistä enemmän nykyisiä kävijöitäsi. Sinulla voi olla enemmän potentiaalisia tuloksia kuin ymmärrät, ja aggressiivisella uudelleenmarkkinoinnilla saatat vain kääntää heidän päänsä tarpeeksi myyntiin. Ajattele kovasti vierailuja, jotka eivät tuottaneet tulosta, ja sama liikenne voi olla vain kypsä poimintaan, valinta on ehdottomasti sinun
Mainoskopion laatu
On hämmästyttävää, että niin monet PPC-kampanjoijat käyttävät niin vähän vaivaa ja ajatuksia mainoksensa varsinaiseen osaan. Tämä on kopio, jonka potentiaaliset asiakkaasi näkevät, ja ensimmäinen näky, jonka heillä on tuotemerkistäsi. Joten miksi et panisi vakavaa ajatusta siihen kopioon ja todelliseen sisällön ulkoasuun? Ajattele kuvaavaa tekstiä ja sisällytä aina toimintakehotus. Jos epäonnistut näissä kahdessa kohdassa, miksi mainoksesi tulisi huomata kenenkään muun yläpuolella? Ajattele ainutlaatuista myyntipistettä ja käytä tätä sekä muita 2 kultaista vinkkiä. Yritä liittyä näihin kolmeen yhdessä jonkin verran liukasta kopiota ja heittää kunnolliseen tunnisteeseen, kun olet siinä.
Noudattamalla tätä kaavaa mainoksessasi on varmasti tarpeeksi luokkaa, jotta se erottuu Googlen ensimmäisellä sivulla, ja se on puhdasta kultaa. Jos myyt jotain kylpyhuonetuotteiden tapaan, voit tehdä sen helposti seuraamalla näitä tappajavinkkejä!

read more